Kanal 5-kärlek

Igår och idag och en lång tid framöver är det nog många som älskar Kanal 5. De avslöjade nämligen igår att de ska sända Oscarsgalan live natten mellan den 5-6 mars. Eftersom ingen annan kanal tänkte sända den har många filmfantaster varit deppiga den senaste tiden, och det här är veckans roligaste nyhet! Och ännu ett bevis på att femman är den tv-kanal som verkligen älskar tv och gång på gång gör den här sortens grejer för att de inte bara vill göra tittarna glada utan för att de själva är tv-fans. Go femman! Själv ska jag se galan hemma hos ett par klasskompisar, med traditionsenligt knytkalas.

"Många har hört av sig och varit besvikna på att ingen svensk kanal sänder Oscarsgalan. Efter lite övervägande har vi valt att visa den som en service till tittarna, trots att det är en ganska dyr produktion att köpa in, säger Kanal 5s programchef Johan Westman." - kanal5.se

"Problemet tidigare är att Oscarsgalan har varit lite för dyrt för oss. Det är fortfarande inte billigt, men vi tycker ändå att vi vill profilera oss som en stor och stark filmkanal, säger Kanal 5s programchef Johan Westman till Dagens Media. Han tycker att det är viktigt att svenska folket får se Oscarsgalan.
- Det hade varit lite av en katastrof om det inte blev så. Vi ville ta ett ansvar."
-dagensmedia.se

Kommentarer
Postat av: syster

Hörde att de skulle visa den! Knytkalas lät skoj. Hum, undrans om jag orkar med att vara uppe och se den...ha ha

2006-02-23 @ 06:29:38
Postat av: Malin

Siss - Ja, nu när jag inte är hemma för våra våffel-Oscarsnätter får du väl se sammandraget istället. Eller övertala Klas att också hålla sig vaken. ;) Förhoppningsvis kommer musikalavsnittet av Buffy visas på femman samma natt, så det är också något som är värt att vända på dygnet för. =)

2006-02-23 @ 09:18:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback