Kvällsfika = mums!

Det blev över rätt mycket av det fika jag tog med mig till bokcirkeln i söndags. Men lika glad är jag för det, jag kan inte gå en dag utan att fika något. Så nu hör jag bryggaren i köket och kaffedoften sprider sig i min lägenhet. Några bitar kanellängd och brownies ligger redan på ett litet fat. *mums*

Ska försöka skriva några rader på min tv-serie i kväll, måste skicka något till min handledare i morgon. Och då kommer jag att ha fullt upp hela dagen med att ringa runt till produktionsbolag och söka praktikplats. Och så tänkte jag hinna med att shoppa lite kläder... jag ska ut med några klasskompisar på kvällen och det vore kul att ha något nytt att ha på sig. Måste en sväng förbi biblioteket på skolan också - har fått en påminnelse om en bok som ska lämnas igen. Men då kan jag passa på att låna några av böckerna för bokcirkeln, så det passar bra.

Mycket att göra, men då gäller det bara att jag tar mig upp tidigt på morgonen. Det är svårt när man inte känner för att lägga sig tidigt om kvällarna. Speciellt inte när jag har den här trevliga ovanan att fika så sent varje kväll... jag borde lyssna mer på Oprah. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback