Lilla julafton

Nu har jag jullov! Sista skoldagen igår. Så om några dagar, förmodligen måndag, åker jag hem till familjen i Bredåker, Boden. Då ska jag kramas och mysa med katter dygnet runt. Och jag hoppas verkligen det blir en vit jul för oss! Det är läskigt med den här konstiga icke-vintern.

Igår efter skolan kom Sofia, Marielle och Magnus hem till mig för lite julmys. Vi bakade pepparkakor, bytte julklappar, drack glögg och åt nybakade pepparkakor, spelade spel och hade jätteroligt tillsammans. Det är härligt att skratta så man får ont i magen ibland!
 
Av Sofia fick jag en lite finare skrivbok, som jag direkt visste vad jag ska använda till. Jag har länge tänkt att jag borde skriva ned mina barndomsminnen (och de är många), så det ska jag nu börja göra i den här - minst ett minne per dag. :-)

Av M & M fick jag världens roligaste och bästaste julklapp! Jag borde kanske haft någon föraning när det var en Buffybild på omslaget, men inte trodde jag att de skulle ge mig en täljd vampyrpåle, ett kors, en fackla och en liten flaska med "holy water". *fånler*

Plus att jag fick en cd-skiva av söta Naima... "Have a Meowie Christmas", katter som jamar julmusik! Min familj och släkt kommer att bli galna på den över juldagarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback