Helgmys

Härligt att bara vara hemma i min lägenhet och se film och tv-serier, läsa böcker, prata med kompisar online och skriva saker. Försöker göra det till en vana att skriva ned ett synopsis om jag får någon kortfilmsidé eller liknande, så ett sånt har jag skrivit idag. Känns bra att göra något produktivt. Skrev några scenbeskrivningar för långfilmsprojeketet igår - samtidigt som jag såg Love Actually som gick på tv - så de scenerna tänkte jag skriva mer utförliga i kväll. När jag hittar mitt skrivar-zen... eller vad man nu ska kalla det. Lite kaffe och glass och ett avsnitt Prison Break borde göra susen.

Love Actually var längre än jag mindes, men lika bra, och jag mer eller mindre missade sista timmen när jag blev internet-distraherad (jag skyller på tv-reklamen som fick mig att titta bort från tv:n). Så det blir nog ett inköp av den dvd:n snart. Inför julen kanske, passande när den utspelar sig i juletid. Såg att det finns en billig Hugh Grant-box med LA, About a Boy och Notting Hill, så det skulle inte förvåna mig om det blir mitt nästa inköp när det börjar klia i internetshopping-fingrarna. ;-)

Det påminner mig om att jag borde få några beställda paket nu till veckan. Två böcker i fantasyserier jag håller på att läsa, och två spanska filmer som anknyter till vad jag själv skriver om i mitt filmmanus. Och det är alltid trevligt att se vilka filmer som görs i andra europeiska länder.

I helgen är det Buffyträffar både i Göteborg och Malmö, en stor och en mindre med folk från olika internetforum. Jag hade verkligen velat åka på den i Göteborg, men avståndet blev avgörande. Har varken tid eller råd att flänga upp och ned genom landet. Men jag fick i alla fall ett långt telefonsamtal tidigare idag från gänget i Göteborg... de hade precis varit på en indisk restaurang och skulle tillbaka till den hyrda lokalen för att spela lite Singstar och Guitar Hero. *vill vara med* Nåja, det var trevligt att åtminstone höra några röster, även om de pratar så konstiga dialekter att man vill skicka talpedagoger söderut. *hihi*


Kommentarer
Postat av: Syster

Åh, indisk restaurang vill jag också vara med på! :)

Postat av: Sofia

*yey* guitar hero!!!! (nevermind me... i'll just be over here, fangirling everything ;P )

2006-11-26 @ 17:40:04
URL: http://storkamp.livejournal.com
Postat av: Malin

Siss: Mm, du får komma och hälsa på här i Umeå nånting så kan vi gå på Gandhi. :)

Sofia: Heh. I know! *mumlar något om gips*

2006-11-27 @ 00:11:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback