Oscarsplaner

Nu har vi fixat ett ställe att se Oscarsgalan på här i Umeå! Roligt! Så på söndag kväll ska jag och några klasskompisar träffas och prata om våra manus, följt av en uppesittarnatt. Då gäller det bara för mig att hålla de andra vakna... förra året var det bara jag och Ann som var vid medvetande hela tiden. Fast Magnus sa visserligen plötsligt "Tax." när vi trodde att han sov (och Judi Dench var i bild med en tax i famnen). Så vem vet vilka tekniker de har för att vila ögonen och följa med i vad som händer på en och samma gång. ;-)

Lillebror Peter ringde mig och småpratade lite i förmiddags. Han behövde inte vara på sin utbildning i Kalix idag för att det var så kallt, kring -32 grader. Han håller på att ta olika tillstånd för att köra olika sorters transporter (eller nåt sånt, jag har inte mycket koll på körkort), och de ville inte ha bilarna ute i onödan när det var så kallt. Här i Umeå har vi däremot klarat oss undan med ca -15 grader idag. Mycket kallare än så verkar det inte bli heller... inte för att jag klagar.

Jag får se om jag tar chansen och följer med min syster och sambo till Kåbdalis om några veckor, när jag kommer hem till Boden... om de ska dit. Så kan jag i så fall hyra mig ett par skidor och åka lite slalom. Det var längesen sist nu, men jag saknar den där fria känslan av att susa nedför ett berg... mars är en underbar tid däruppe, när man får både snö och sol. Härligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback