Sötsaker

Några söta bilder som berättar om mina dagar igår och idag...

47841-77

Igår kväll var jag hemma hos Marielle och Magnus. Sofia var också där och vi diskuterade Marielles långfilmsprojekt. Vi hade alla läst den version hon skrivit senast, så det var jättekul att prata om hennes historia och karaktärerna som befolkar den. Vad som funkar bra och vad mer som går att göra. Och så bakade vi kladdkaka och såg Ett herrans liv, där Arne Weise visade sig vara riktigt underhållande.

 
Klicka för större bilder!


Och jag passade på att mysa med sötkatten Naima. Nu klarar jag mig lite till, behöver inte skynda hem till Boden för att krama katterna där. ;-) Men å andra sidan är det Oscarsgalan på söndag natt och jag kommer inte att få in Kanal 9, där den ska visas, hemma hos mig i Umeå. Annars har jag, Marielle, Magnus, Sofia och Ann sett galan tillsammans de senaste två åren, så det är synd att den traditionen inte blir av bara för att vi inte har den tv-kanalen.

Apropå Oscarsgalan så har det inte gått lika bra för mig som förra året med att se så många nominerade filmer som möjligt innan galan. Men jag var åtminstone på bio två gånger förra veckan och såg både Babel och Pan's Labyrinth. Båda var mycket bra! Jag ska försöka få med mig nån och se Letters from Iwo Jima nu på fredag. The Departed såg jag för nån vecka sen och den blev jag inte vidare imponerad av, även om skådespelarna höll hög klass. Jag ser verkligen fram emot Children of Men. Hm... varför ska det vara så svårt att ta reda på när jag har möjlighet att se den på bio? Little Children vill jag också se. Men ingen verkar vilja ha mina pengar för den biobiljetten, för de har då inte ordnat något enkelt sätt för mig att hitta ett biodatum. (Haha, min irritation över det här roar rentav mig själv lite... såhär retlig brukar jag bara bli när jag sett ett avsnitt av Heroes.)

Okej, fler bilder... och nu är vi framme vid idag...

47841-79


Jag visste att min klasskompis/granne Sofia skulle sitta på Schmäck och skriva idag. Så vid tvåtiden satte jag mig på bussen, med "Fettisdag!" som rubrik på min stadsutflykt. Och mycket riktigt fanns det både en Sofia och semlor på favoritcaféet Schmäck. Jag tog rentav med mig kameran för att kunna ta en fin bild av min semla innan jag åt upp den... men den kom jag ihåg först när jag bara hade en bit av locket kvar... Men det blev kanske en roligare bild såhär. Och semlan var jättegod! Jag satt där och skrev ett tag. Insåg att jag fortfarande var sötsugen, så en stund efter att jag druckit upp mitt kaffe gick jag och köpte en Baby också. Varm choklad med marshmallows och grädde. *mums*

Innan jag åkte hemåt smet jag in i en godisbutik och blev nostalgisk...

47841-78


Men de ska räcka länge. Små belöningar till mig själv för när skrivandet gått bra. Jag ska återgå till att skriva några scener nu... försöker få färdig en manusversion att skicka till min handledare och till dem i klassen som sagt att de vill ge mig respons. Det är alltid bra att få höra lite olika röster om vad som är bra och inte, så det ska verkligen bli kul att låta dem läsa den här versionen.


Kommentarer
Postat av: syster

Ååååh, nötcrème och double dip är nostalgiiii!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback